top of page

HUISARTSENPRAKTIJK &
APOTHEEK

Nieuws 

SOH, spreekuur ondersteuner huisarts

Twee van onze doktersassistentes, Karina en Annet, hebben een opleiding gevolgd tot SOH, Spreekuurondersteuner huisarts. Zij nemen de huisarts werk uit handen door enkele veel voorkomende klachten en klein letsel zelfstandig af te handelen of door te verwijzen indien noodzakelijk. Dit geeft de huisarts meer rust op het spreekuur en tijd voor de meer complexere problematiek.

Physician assistant PA

Ashley Buijk en Nicole Zomers zijn als physician assistant in de Smisse werkzaam. Een physician assistant (PA) is een medische zorgprofessional, die op een zelfstandige en structurele wijze medische taken overneemt van de huisarts. Een PA is zelfstandig bevoegd voor het stellen van medische diagnoses en zelfstandig behandelen van patiënten. Omdat ze nog in opleiding zijn zullen ze vaak meekijken bij één van de huisartsen.

Prikpost

Star-SHL is aanwezig op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen tussen 8.00 - 10.00 uur. U dient hiervoor een afspraak te maken via de site van Star-SHL.

Diagnovum is aanwezig dinsdag- en donderdagmorgen tussen 8.30-9.30uur dit is inloopspreekuur. 

Hulpmiddelenservicepunt

In de praktijk zijn kleine hulpmiddelen dagelijks op werkdagen verkrijgbaar. Grotere hulpmiddelen zoals bedden, matrassen en tilliften worden op het gewenste thuisadres bezorgd. Voor meer informatie kunt u bellen met een van onze assistentes 0166-652702 en kiezen voor optie 3 of 4.

  

Het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD)

We zijn aangesloten op het LSP (Landelijk schakelpunt). We zijn verplicht uw schriftelijke toestemming te vragen voor het elektronisch uitwisselen van patiëntgegevens. Nog steeds hebben niet alle patiënten gereageerd. Reageert u niet of geeft u geen toestemming en komt u op de Huisartsenpost of in een ziekenhuis terecht, dan zijn uw gegevens daar niet bekend. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor uw behandeling.

Geef wel of geen toestemming via:

- de website www.ikgeeftoestemming.nl

- via een formulier dat u bij ons in de praktijk kunt ophalen/invullen en       aan de balie aan een van de assistentes kunt overhandigen. Ook al geeft u geen toestemming, we hebben uw antwoordformulier nodig om in te voeren in het LSP.

 

Geef toestemming voor overdracht

van uw

medische gegevens 

Ga naar

bottom of page