FORMULIEREN

           reisadvies

U kunt zich inschrijven in de huisartspraktijk, apotheek van Medisch Centrum de Smisse door het inschrijfformulier in te vullen en aan ons te versturen. Let op: het versturen is niet beveiligd. U kunt beter het formulier uitprinten invullen en afgeven aan de balie of via postnl aan ons op sturen.

Na invulling dient u aan uw huidige huisarts door te geven dat u zich uitschrijft en toestemming geeft om uw medische gegevens aan de huisartspraktijk van Medisch Centrum de Smisse over te dragen.

Hierna maakt u een afspraak voor een kennismakingsbezoek bij de huisarts.

zie voordat u zich aanmeld pagina

NIEUWE PATIENT

Is er iets veranderd mbt uw verzekering of gezinssamenstelling, bent u verhuisd en/of heeft u een nieuwe huisarts meld het ons middels het wijzigingsformulier. Let op : het verzenden is niet beveiligd.

U kunt beter het beveiligde patientenportaal gebruiken voor het doorgeven van privacy gevoelige informatie

Het is mogelijk om bij ons reisadviezen en vaccinaties te verkrijgen bel hiervoor tijdens de daarvoor beschikbare tijden met een van onze doktersassistentes.

Heeft u een klacht over uw huisarts of een van de medewerkers vul dan het klachtenformulier in. Het verzenden is niet beveiligd. U kunt het formulier het beste aan ons afgeven aan de balie of versturen via post.nl

 

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem.  

De huisartspraktijk is aangesloten bij
Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland
Postbus 8018
5601 KA Eindhoven
Tel: 040 2122780/ 088 0229190
(ma-do 09.00-17.00 uur)
http://www.klachtenhuisarts.nl

Herhaalrecepten kunt bestellen via het herhaalreceptenformulier. Het formulier verzenden is niet beveiligd.

U kunt beter het beveiligde patientenportaal of de herhaalreceptenlijn gebruiken. 

Herhaalrecepten voor 11 uur besteld kunt u de volgende werkdag ophalen tussen 15:30 - 16.30 uur.